Ledare: Positiva tankar inför hösten

Nu är de flesta av oss tillbaka där vi avslutade för ledighet någonstans i juni/juli. Vi har haft möjlighet att leva ett annat liv en stund. Kanske sovit lite längre på morgonen, långfrukost med tidningen som vi kunnat bläddra fram och tillbaka i en bra stund. Utvilade med massor av energi, glädje och förväntan går in i höstens arbete, eller?

Läs ledaren med Carina Bohm →

Startkonferens för forskarskolan ASSURE

Framtidens städer är redan byggda, samtidigt som de behöver utvecklas för att kunna möta dagens komplexa utmaningar. Men vi kan inte riva ner det som finns – vi måste bli bättre på att omvandla, utveckla och renovera de hus och områden som vi redan lever och bor i.

Läs mer och anmäl dig till konferensen →

Här är de – Guldhusfinalisterna 2023!

Bekanta er med de fyra unga, passionerade och framgångsrika ledare som står inför en spännande kamp om att bli titulerade Guldhusvinnare 2023.

Läs mer →

Vill du bli mentor, eller få en mentor?

Cmb:s mentorprogram är forumet för dig som är student och vill ha möjlighet till ett ovärderligt erfarenhetsutbyte med skickliga ledare från olika delar av samhällsbyggnadssektorn – och för dig som är yrkesverksam och vill lyfta fram morgondagens ledare. Sista datum för anmälan till mentorprogrammet 2023/2024 är den 15 september. Ta chansen!

Läs mer och anmäl intresse här →

Presentation av cmb:s styrgrupp och styrelse

Vi välkomnar nya medlemmar till vår styrelse och styrgrupp och ser fram emot att berika organisationen med nya insikter och kompetens under de kommande åren.

Läs mer →

Glöm inte att anmäla dig till Guldhuskvällen 2023!

Den 12 oktober är dagen då nuvarande och blivande unga ledare inom samhällsbyggnad får stå i rampljuset! Under en fullspäckad kväll delar vi ut både ledarskapspriset Guldhuset 2023 och Cmb Master Thesis Award för bästa examensarbete inom Construction Management.

Läs mer och anmäl deltagande →

Cmb Kunskapslunch och cmb Frukost i ny kostym

Inför hösten 2023 har vi genomfört en del förändringar kring cmb:s frukostar och luncher. 

Läs mer →