Mentorprogram

Cmb Mentorprogram är forumet för dig som är student och vill ha möjlighet till ett ovärderligt erfarenhetsutbyte med skickliga ledare från olika delar av samhällsbyggnadssektorn – och för dig som är yrkesverksam och vill lyfta fram morgondagens ledare.

Mentorprogrammet riktar sig till dig som går masterutbildningen Design and Construction Project Management (DCPM) vid Chalmers. Syftet är att skapa förutsättningar för en dialog som hjälper både mentor och adept att tydliggöra sina drivkrafter och utvecklas i sitt ledarskap.

Mentor kan du bli som idag har en ledande position (behöver inte vara chef) hos någon av cmb:s dryga 70 partnerorganisationer och som har ett par års yrkeserfarenhet. Det är en fördel om du talar engelska då flera av studenterna har internationell bakgrund.

Mentorprogrammet löper under DCPM-programmets sista år. Under detta år hålls sammanlagt fyra möten där alla mentorer och adepter deltar samt ett valfritt antal möten mellan mentor och adept (rekommenderat 4-5 möten).

Foldern nedan innehåller en mer detaljerad beskrivning av mentorprogrammet.

Mentorship folder 2023/2024, English →

Mentorfolder 2023/2024, svenska →

Anmälan till mentorprogrammet 2023/2024 är öppen till 15 september!

Mentorer ansöker här →

Studenter ansöker här →

Students apply here (English) →

För vidare information, kontakta oss på info@cmb-chalmers.se.