Publicerad den 5 september 2023

Möt de nya i cmb styrelse och styrgrupp

Vi välkomnar nya medlemmar till vår styrelse och styrgrupp, som representerar en imponerande mångfald av kunskap och erfarenhet. Vi ser fram emot att berika organisationen med nya insikter och kompetens under de kommande åren.

Nya ledamöter i styrelsen

Sedan den 19 april har vi en ny styrelse och det är med stor glädje vi nu kan presentera de nya ledamöterna. Denna grupp representerar en imponerande bredd av kunskap, kompetens och erfarenhet som kommer att vara av stor nytta för oss under de kommande åren. Cmb ser verkligen fram emot att samarbeta tillsammans med detta fantastiska team.Nya ledamöter:
Charlotte Adlerton Gadd – Alecta fastigheter
Christer Niland – Göteborgs stads exploateringsförvaltning 

Ordförande:
Bo Larsson – Trafikverket 

Ledamöter Styrelsen:
Anna Nordén – Framtiden Byggutveckling
Christer Niland – Göteborgs stads exploateringsförvaltning
Anna Nivala – Bengt Dahlgren
Jacob Sahqvist – White arkitekter
Per-Anders Ericsson – Skanska
Fredrik Johansson – NCC
Charlotte Adlerton Gadd – Alecta fastigheter

Styrelsens uppdrag:
Stiftelsen förvaltar cmb:s ekonomiska medel enligt antagna stadgar. Styrelsen leder stiftelsen, som utgörs av företrädare från våra samarbetsorganisationer (även kallade huvudmän), ansvarar för att fatta beslut gällande ekonomisk administration och fördelning av forskningsbidrag baserat på förslag från forskningsutskottet. 

Styrgruppens nytillskott

Även styrgruppen har fått en ny representant, och vi kan nu gladeligen presentera honom för er. Vi ser fram emot nya infallsvinklar som kommer att berika vår styrgrupp med nya insikter och kunskaper. Låt oss tillsammans välkomna Pontus Werlinder, från Bostadsbolaget, som kommer att vara av stor nytta för teamet. 

Ny representant:
Pontus Werlinder – Bostadsbolaget 

Partnerrepresentanter:
Anna Zahlbruckner – Chalmersfastigheter
Pernilla Gluch – Chalmers
Joakim Björkdahl – Chalmers
Mattias Roupe – Chalmers
Fredrik Olsson – Sweco
Mikaela Landin Hellqvist – NCC
Johan Zahlbruckner – Peab
Peter Fredriksson – Skanska
Henrik Mortenssen – Akademiska hus
Jennie Midler – Trafikverket
Oskar Modin – Chalmers
Marie Peterson – Göteborgs stad Exploateringsförvaltning
Pontus Werlinder – Bostadsbolaget

Studentråd:
Isaac Ali – DCPM, Chalmers

Övriga:
Carina Bohm - cmb
Joakim Forsemalm – cmb
Malin Sörensen – cmb