Bli partner i cmb

Som partner i cmb blir ni del av ett nätverk där klimatet är öppet, tillitsfullt, genuint och generöst och där människors kunskaper och erfarenheter värdesätts. Genom att utveckla ledarskap och management i sektorn skapas affärsnytta för våra partnerorganisationer och vi bidrar tillsammans till ett blomstrande samhälle.

Att bli partner i det starka nätverk som cmb utgör är enkelt! Det enda som krävs är att din organisation vill vara med och utveckla framtidens ledarskap och management i samhällsbyggnadssektorn.

Som partner bidrar ni till att utveckla managementutbildningen vid Chalmers och stödja den forskning som behövs för att utveckla ny kunskap. Våra partner medverkar också till att vi får ett aktivt kunskapsutbyte mellan akademi och sektorns privata och offentliga aktörer.

Som medarbetare i ett partnerföretag får du en unik möjlighet att utöka ditt eget nätverk med kontakter som är intresserade av att både utveckla sitt eget ledarskap och få till förändringar på såväl organisations-, bransch- som sektorsnivå.

Vi tror inte på passiva parter. Förutom tid förutsätter vi att din organisation medverkar i cmb:s aktiviteter på ett sätt som passar er verksamhet. Partnerskapet i cmb innebär även en årlig avgift som baseras på organisationens omsättning.

Så tveka inte att kontakta cmb:s vd, Carina Bohm via telefon eller mejl – svårare är det inte att komma igång!

Carina Bohm

VD/verksamhetsledare

072-229 32 59 carina.bohm@cmb-chalmers.se LinkedIn