Ledarskapsveckan om klimatledarskap

Publicerad den 16 september 2020

Välkommen till en vecka med fokus på framtidens klimatledarskap! Vi sänder föreläsningar, utmanande intervjuer och panelsamtal hela veckan. Klockan 10.00- 11.00 (11.30 mån och ons) varje dag 12-16 oktober bjuder vi på ett nytt program.

Läs mer

Se hela frukostseminariet om innovation

Publicerad den 10 september 2020

Filmat frukostseminarium från den 4 sep 2020.

Läs mer

Skeppsviken ny parter i CMB

Publicerad den 7 september 2020

Vi säger välkomna till Skeppsviken Bygg Göteborg AB som är en bygg- och fastighetskoncern som förutom att utveckla egna projekt har fokus på entreprenadverksamhet. Just nu är de aktuella i Göteborg med att bygga Universeums nya visualiseringsdome.

Läs mer

Ny kortrapport: Att leda innovation

Publicerad den 3 september 2020

Med denna nya kortrapport vill CMB och CMB:s Innovationsgrupp skapa inspiration till än mer innovation i bygg- och fastighetssektorerna. Det pågår mycket utveckling och innovation inom våra sektorer och genom att sprida exempel och reflektioner kan vi tillsammans öka takten.

Läs mer

CMB nu medlem i IQ Samhällsbyggnad

Publicerad den 2 september 2020

Nu fördjupar CMB sitt samarbete med IQ Samhällsbyggnad genom att bli medlem. Läs IQ Samhällsbyggnads vd, Anita Aspegrens, reflektioner här.

Läs mer

CMB:s vd lämnar sin tjänst vid årsskiftet

Publicerad den 1 september 2020

Bengt Christensson, vd för CMB sedan 10 år, har på egen begäran valt att avsluta sin tjänst vid årsskiftet. Rekryteringsarbetet för en ny vd är i full gång.

Läs mer

Tips: webbinarium "Högre kvalitet kan ge lägre hyra"

Publicerad den 31 augusti 2020

Att bygga bostäder med högre kvalitet kan ge lägre hyror. Det visar ny forskning från Boinstitutet och Centrum för Boendets Arkitektur (CBA) vid Chalmers. Anmäl dig till webbinarium om forskningen hos våra kollegor på CBA

Läs mer

Årets mentorprogram Covid19-anpassas

Publicerad den 27 augusti 2020

September betyder terminsstart för Chalmers masterprogram DCPM - Design and Construction Project Management. Men en student har redan full upp, Sebastian Bartek, som i år ansvarar för CMB mentorprogram.

Läs mer

Skeppsviken ny partner i CMB

Publicerad den 3 juli 2020

Så här innan sommaren välkomnar vi Skeppsviken som ny parter i CMB! I höst kommer en längre artikel om koncernen och hur man ser på management  och ledarskap inom samhällsbyggnad.

Läs mer

Ledare: Att leda när inget är som man har tänkt sig

Publicerad den 22 juni 2020

Ur ledaren: Ytterligare en termin avklarat i mitt yrkesverksamma liv som projektchef för Västlänken och Olskroken planskildhet. Ett halvår som inte liknar något annat jag upplevt tidigare och som dessutom sätter ledarskapet på hårda prov. Att leda ett så stort projekt som dessutom kräver en hög grad av närvaro är utmanande men också spännande och har givit mig nya insikter...

Läs mer
Hoppa till verktygsfältet