Nyheter

Ledarskapsdagen 2023 - vilken succé!

Målet med årets Ledarskapsdag var att inge hopp, mod och drivkraft att leda i en turbulent och osäker tid. Och enligt kommentarerna i den utvärdering som deltagarna fyllde i efter dagen så lyckades vi! Vi är många som framöver kommer att lyssna på hårdrock med lite nya öron, som fått en kanske lite jobbig insikt […]

Publicerad 30 maj 2023

Apply to Cmb Master Thesis Award

It's time to submit this year's theses for the CMb Master Thesis Award 2023.

Publicerad 24 maj 2023

Allt fler engagerar sig!

Nu i maj är det dags för årets andra runda med kunskapsgrupper och utskott. Bland annat kommer Innovationsgruppen att prata om batterilagring och byggnadsdesign; BIM- och digitaliseringsgruppen arbetar med att utveckla ett verktyg för ”start-up-beteende” i mötet med det växande digitaliseringsbehovet; Stadsutvecklingsgruppen fortsätter på temat ”kulturen och staden” genom att besöka Bergsjöns kulturhus och gruppen […]

Publicerad 5 maj 2023

Nominera till Guldhuset nu!

Vi har fantastiska unga ledare i samhällsbyggnadssektorn! Med utmärkelsen Guldhuset vill vi lyfta fram dessa förebilder.

Publicerad 5 maj 2023

Testa Ai och gamifiering på Ledarskapsdagen

Nyfiken på hur gamifiering och de nya Ai-tjänsterna kan hjälpa dig och dina medarbetare att utvecklas som ledare och inspiratörer?

Publicerad 2 maj 2023

Ledare: Vårkänslor, klimatledarskap och genus – hur hänger det ihop?

Våren är en tid för förnyelse och att ge sig tid att njuta av det som livet har att erbjuda. För att det ska vara möjligt framåt så krävs att vi jobbar hårt för det klimat och den värld vi har – då blir klimatledarskap viktigt.  

Publicerad 27 april 2023

GoCo ny partner i cmb

GoCo Health Innovation City är det nya stadskärnecentret i Mölndal där över 200 000 kvadratmeter utvecklas för att attrahera forskare, entreprenörer och talanger från hela världen. Visionen är att skapa en världsledande innovationskluster för hälsa, där samarbete är inbyggt i kärnan.

Publicerad 27 april 2023

Gå 2 för 1 på Ledarskapsdagen

Till och med den 3 maj har du nu chansen att bjuda med en vän eller kollega på Ledarskapsdagen den 26 maj. Just nu erbjuder vi alla medarbetare hos cmb:s partner att gå två för priset av en!

Publicerad 27 april 2023

Ledarskapsdagen: Reframing - led för att tänka nytt

Vi välkomnar Malin Pedro till Ledarskapsdagen den 26 maj. Malin är reservofficer, fd universitetslärare och expert på att få individer och organisationer att skapa förnyelse genom att se världen med nya ögon - så kallad Reframing.

Publicerad 23 april 2023

Två nya forskningsprojekt får finansiering

Efter det senaste mötet i cmb:s forskningsutskott beslutades att två nya forskningsprojekt beviljas medel. Det ena, ”Towards digital transformation: Unpacking ‘sensing’, ‘seizing’ and ‘transforming’ processes in digital delivery of projects”, som kommer att projektledas av Dilek Ulutas Duman, Chalmers ACE, syftar till att utforska och beskriva övergången från traditionell till digital projektleverans utifrån de teoretiska […]

Publicerad 21 april 2023