Publicerad den 29 augusti 2023

Här är de – Guldhusfinalisterna 2023!

Bekanta er med de fyra unga, passionerade och framgångsrika ledarna som står inför en spännande kamp om att bli titulerade Guldhusvinnare 2023 och säkra din plats till Guldhusgalan den 12 oktober redan idag.

Anmälan Guldhusgalan

Missa inte chansen att vara med på ett av årets mest inspirerande evenemang inom samhällsbyggnad!

Säkra din plats till Guldhusgalan den 12 oktober 2023 →

Finalister Guldhuset 2023

Anna Nivala, VD – Bengt Dahlgren

Anna påverkar positivt företagskulturen genom att vara transparent och modig. Hennes kommunikativa förmåga och starka övertygelse lyser igenom när hon driver kulturfrågor och hållbarhet. Hennes närvaro och ledarskap gör skillnad, vilket gör henne till en exceptionell kandidat för Guldhuset.

Sonny Hellstrand, Bygglovschef – Ale Kommun

Sonny har genom sitt ledarskap stärkt samhällsbyggnadsförvaltningen. Kortat handläggningstider, höjt NKI-värden, vänt ekonomiska underskott till överskott. Stärkt medarbetarnas yrkesstolthet och sammanhållning, ökat förtroende och kvalitet. Sonny utmanar byråkrati och drivs av utvecklingsarbete.

Julia Engberg, Studiochef – Liljewall

Julia är en proaktiv och engagerad ljusdesigner och studiochef som har en naturlig drivkraft att vilja framåt och vara i affärsmässig rörelse. Hennes modiga och inkluderande ledarskap enar olika kompetenser för att förstärka arkitekturen. Julia uppmuntrar innovation och skapar värde för organisationen och kunder. Hennes holistiska syn stödjer hållbart samhällsbyggande genom ljusdesign.

Rikard Hansson, VD – H2 Entreprenad

Rikard utmanar gamla normer och ledningssätt. Med en stark vision strävar han efter hållbara projekt och långsiktiga relationer. Hans resurseffektiva inställning återspeglas i materialminimering och snabba beslutsfattande.