Publicerad den 30 juni 2023

Cmb Kunskapslunch och cmb Frukost i ny kostym

Inför hösten 2023 har vi genomfört en del förändringar kring cmb:s frukostar och luncher. 

Cmb Frukost  

 Ändring av veckodag: Från och med i höst kommer frukostarna ligga på torsdag morgon istället för som tidigare fredag morgon. Frukost serveras från kl 07:30, 30 min innan seminariet startar. Man tar sin frukost och äter innan i lobbyn eller under seminariet i studion.  

No show-avgift: Vi kommer också att införa en no show-avgift. Detta gör vi för att minska det matsvinn som uppstår då alltför många anmäler sig och sedan uteblir, vilket leder till att vi får slänga maten som beställts. Var därför alltid uppmärksam på huruvida du anmält dig på plats eller digitalt! Avgiften för den som anmält sig och inte dyker upp blir 200 kronor.  

Cmb Kunskapslunch 

Kunskapsluncherna kommer precis som tidigare att hållas på tisdagar.  

Förändringar hösten 2023:  

Kostnaden för en cmb Kunskapslunch blir 150 kronor för dig som är medarbetare på något av våra partnerföretag. Du kan antingen betala direkt vid anmälan, på plats via Swisch eller via faktura (obs. vid faktura tillkommer en fakturaavgift på 20 kronor).

Se partnerlistan på vår webb om du är osäker på huruvida ditt företag är cmb-partner eller inte! För den som är medlem och uteblir från en lunch dit hen anmält sig tillkommer en no show-avgift på 300 kronor. Vi arbetar för att alla betalningslösningar ska vara på plats vid första eventet i höst. (till dess gäller ingen fakturaavgift) 

För icke cmb-partners är kostnaden 300 kronor och no show-avgiften är 400 kronor.  

Vill du vara med och visa upp ett projekt? 

Vi hoppas också att ni vill ta tillfället i akt och under en lunch presentera vad ni själva arbetar med och är engagerade i! Det kan vara olika typer av projekt, och det kan till exempel handla om att lyfta fram ett lyckat projekt eller berätta om ett projekt som gett många nyttiga lärdomar. Hör av dig till någon av oss på cmb så hittar vi ett datum för just det ni vill lyfta fram.