Bilder från Strategidagen 2021

Publicerad den 26 mars 2021

Vilken dag det blev! Efter månader av förberedelser med detaljplanering för i studiosändning, utbildning i workshopverktyg, möten för att utforma diskussionsfrågor, genrep med samtalsledare och sidekicks och finslipning av panelsamtal var det äntligen dags för Strategidagen 2021.

Vi vill passa på att tacka alla som engagerat sig, både inför och under dagen, och för all fin feedback såhär i efterhand.

Nu vidtar arbetet för oss på CMB, IQ Samhällsbyggnad och Boverket att först sätta samman ett digitalt paket med den inspelade studioprogrammet samt workshopfrågorna och därefter analysera alla era inlägg i workshopverktyget. Precis hur båda dessa kommer att paketeras är inte helt klart än, men håll utkik här på webben och i era mejlboxar så kommer ni att få mer information inom kort.

Nedan har vi samlat några bilder från dagen.