Publicerad den 17 mars 2017

Nytt på hemsidan

Vi arbetar kontinuerligt med utvecklingen av CMB:s hemsida. Vi vill att den ska fungera som en plattform för intressanta nyheter, en källa till information om vad som sker i våra utskott och grupper och en inspiration till att delta på våra evenemang som frukostar, luncher, konferenser etc.

Nytt för i år är att du i de färgade rutorna under  "månadens forskningsprojekt"  kan läsa om nuläget i de pågående CMB-finansierade projekten. Vi börjar med en efterfrågad uppföljning av ett tidigare projekt om varför det byggs upp till 100 % färre bostäder per capita i Sverige än i flera av våra grannländer, lett av Anders Hagson. Dessutom gör vi ett nedslag i Kamilla Kohn Rådbergs projekt om samverkande innovation i byggprojekt .

Vill du få en överblick över alla projekt som pågår just nu återfinner du dessa under ämnet "Forskning".

Gå även gärna in och titta på CMB:s filmer som ligger publicerade på Youtube. Där finns intervjuer med tidigare guldhusvinnare, inslag från Ledarskapsdagen och samtal med studenter och medarbetare i våra medlemsföretag.