Publicerad den 2 juli 2024

Nypublicerat!

Så här i allra sista rappet inför en välförtjänt ledighet har vi lagt upp inte mindre än tre nya nya publikationer här på hemsida. Det handlar om två cmb fingerprint, vårt whitepaper som sammanfattar antingen ett större event vi haft eller ett annat arbete där vi skapat kunskap tillsammans med forskare och erfarna praktiker. Klicka dig in här för att läsa om utmaningar och möjligheter för framtidens fastighetsförvaltning, om strategi och taktik för arbete med områdesutveckling samt den kortrapport om målkonflikter i infrastrukturprojekt och hur 3D-visualisering kan vara ett verktyg för att hantera dessa. Det sistnämnda kommer Chalmersforskarna Beata Stahre Wästberg med kollegor att berätta om på ett av våra frukostseminarier under hösten!

Vill du ha ett tryckt exemplar av någon av våra publikationer? Hör av dig, så skickar vi med posten!