Publicerad den 2 maj 2023

Testa Ai och gamifiering på Ledarskapsdagen

Nyfiken på hur gamifiering och de nya Ai-tjänsterna kan hjälpa dig och dina medarbetare att utvecklas som ledare och inspiratörer?

Direkt till Ledarskapsdagen →

Under lunchpausen på Ledarskapsdagen kommer du kunna prova på både Chat GPT 4 och Playgroundai vid våra demo-stationer. Dessutom har vi bjudit in företag Bisevo som specialiserat sig på datspelsinspirerade tjänster för ledarskapsutveckling.

– Gamifiering är ett sätt att motivera människor till att bli mer delaktiga i att utveckla och följa rutiner och processer.  Det kan vara svårt att få alla att arbeta optimalt enligt önskade processer. Gamifiering ger mätbara förbättringar, värdefulla resultat och medarbetarna har roligt på vägen! berättar Bisevos vd Stefan Hallberg.

– Det pratas mycket om de nya Ai-tjänsterna idag, men många i vår bransch upplever att det är svårt att få tid att sätta sig in i hur de fungerar och hur de kan vara användbara i arbetsvardagen. Det tänkte vi hjälpa till med genom att tillsammans med deltagarna på Ledarskapsdagen skapa våra egna Ai-presentationer av framtiden, säger Chalmersstuderande Alex Alakiuttu från cmb:s studentråd.

Till program och anmälan →