Publicerad den 27 april 2023

Gå 2 för 1 på Ledarskapsdagen

Till och med den 3 maj har du nu chansen att bjuda med en vän eller kollega på Ledarskapsdagen den 26 maj.
Just nu erbjuder vi alla medarbetare hos cmb:s partner att gå två för priset av en!

Ledarskapsdagen 2023 fokuserar på vikten av ett ledarskap som inger hopp, mod och drivkraft att förändra i en osäker tid. Dessutom firar vi att cmb fyller 25 år – det vill du inte missa!

Vi bjuder på en fullspäckad och inspirerade dag med talare som Malin Pedro, reservofficer, fd universitetslärare och expert på att få individer och organisationer att skapa förnyelse med Reframing, Katarina Graffman, antropolog, framtidsspanare och författare som kommer att  reflektera kring idén om den rationella logiken och varför den ofta leder oss fel.

Dessutom möter vi Dr. Paul Graham Raven, science fiction-författaren och framtidsforskaren som med hjälp av berättelsen om en fiktiv framtida klimatneutral stad vill inge mod att ta de beslut som krävs för en bättre framtid, och inte minst Magnus Forslund, universitetslektor i företagsekonomi vid Linnéuniversitet som pratar om hur vi leder i turbulenta tider.

Och det är inte allt, vi kommer även att få höra från de bästa ledarna i branschen hur de lyckas se möjligheter där andra ser svårigheter, vi  får prova på hur vi kan utveckla vårt ledarskap med gamification och inte minst testa på att skapa våra egna framtidsbilder med AI-teknik.

Anmäl er här tom den 3 maj →

Anmäl dig själv och ange namn och e-post till din kollega i fritextfältet "Kostnadsställe eller referenskod".
Vid frågor kontakta: kristin.ostling@cmb-chalmers.se,  0738-14 26 97