Publicerad den 17 april 2023

Ledarskap i turbulenta tider

Ledarskapsdagen den 26 maj fokuserar på vikten av ett ledarskap som inger hopp, mod och drivkraft att förändra i en osäker tid. Bland annat träffar du Magnus Forslund som presenteras nedan som kommer att prata om hur man leder i turbulenta tider. Dessutom avslutar vi med 25-årsfest – detta vill du inte missa!!

Med hjälp av såväl fjärilar som Nilecity och en mycket specifik musikstil ger Magnus Forslund handfasta och användbara tips för ledare som vill hitta sätt att navigera sig och sin organisation framåt när världen upplevs vara i gungning.

”Hur kan vi förstå förutsättningarna för att leda och utveckla organisationer? Av allt vi kan göra, vad vore bra att fokusera på? Hur ska vi se till att det blir konkret handling?”

Magnus Forslund är universitetslektor i företagsekonomi vid Linnéuniversitet. I över 25 år har han arbetat med att stödja, utmana och utveckla ledare i förändrings- och förnyelsearbete. Magnus har också skrivit ett flertal böcker inom ledarskaps- och organisationsområdet.

Mer information och anmälan →

Praktisk information

Datum: Fredag den 26 maj 2023
Tid: Konferens 9:00-16:00 + Jubileumsfest 18:00-22:00
Plats: Brewhouse, Åvägen 24 i Göteborg · Karta
Kostnad: Se anmälan