Publicerad den 16 januari 2023

Ledarskapsdagen + jubileum 26 maj

Spika den 26 maj i din kalender! Då är det nämligen dags för Ledarskapsdagen 2023 och dessutom firar cmb 25 år med fest på kvällen. Under Ledarskapsdagen fokuserar vi på vikten av ett ledarskap som inger hopp, mod och drivkraft att förändra i en turbulent och osäker tid.

Vi lyfter fram berättelserna som hjälper dig som är chef eller ledare i samhällsbyggnadssektorn att staka ut riktningar för din organisation och dina medarbetare.  Vi vill även räcka ut en hand åt dig som är ny i arbetslivet, för att ge inspiration och tillförsikt när framtiden känns osäker och riskfylld.

2023 är också året då cmb firar 25-årsjubileum. Och vad känns då naturligare än att försöka blicka in i framtiden? Vad har vi åstadkommit och vad har vi klarat att ta oss igenom om ytterligare 25 år – år 2048? Årets Ledarskapsdag avlutas med trendspaningar, god mat och spännande samtal.

Läs mer och anmäl deltagande på Ledarskapsdagens webb!