Publicerad den 29 september 2017

Sista chansen att bli mentor

I oktober startar CMB:s populära mentorprogram 2017/2018. I programmet följs en mentor med några års erfarenhet i ledande position i samhällsbyggnadsbranschen, och en masterstudent från DCPM åt under ett knappt år. Genom gemensamma träffar med övriga mentorer i programmet och enskilda möten utbyter man erfarenheter och lär känna varandras vardag.

– Vi är väldigt stolta över vårt mentorprogram som varje år får mycket goda lovord. Inte minst brukar mentorerna berätta om värdet av att lära känna en framtida branschkollega och få insikt i hur unga ser på sitt kommande arbetsliv och branschens framtid, säger Kristin Östling, kommunikatör på CMB.

Har du missat att anmäla dig som mentor? Om du är snabb kan du fortfarande komma med. Kontakta årets värd Leo Lindegård:

mentor@cmb-chalmers.se , tel: 073-697 27 96

Mer info finns här »