Publicerad den 1 februari 2016

Var inte så blyg!

Nu är det hög tid att nominera din favoritledare till Guldhuset 2016. Den 27 april delar CMB för 14:e året i rad ut ledarskapsutmärkelsen Guldhuset, som ett festligt och uppmärksammat inslag under Ledarskapsdagen.

– Syftet med Guldhuset är att lyfta fram unga förebilder som representerar olika slags ledarskap i företag och projekt. Vi har redan fått in ett antal nomineringar och hoppas få in många fler från hela landet. Så tveka inte att nominera, hellre en för mycket än en för lite,  säger CMB:s vd Bengt Christensson.

Utmärkelsen tilldelas en person under 40 år som utmärkt sig som en god och framgångsrik ledare inom företaget eller projektet, avseende förändringsarbete, medarbetarrelationer, kundrelationer, affärsmässighet och måluppfyllelse. Nominering av en kandidat kan ske från medarbetare, chef, kund, partner, eller annan person som har en yrkesmässig relation till kandidaten.

Utmärkelsen utgörs av äran samt ett diplom designat av Happy, Forsman & Bodenfors. Guldhuset delas ut av CMB i samarbete med Byggherrarna, tidningen Byggindustrin, Fastighetsägarna, Svenska Teknik & Designföretagen och Sveriges Byggindustrier.

Sista dagen för nominering är 19 februari.

Nominera din kandidat här >>

CMB Ledarskapsdagen 2015. ©Foto: Peter Widing

2015 års Guldhusvinnare Maria Gårdlund, Sweco Strategy, intervjuas av moderator Karin Adelsköld under Ledarskapsdagen 2015.