• Namn Organisation
  • Totalt 0 deltagare

Välkommen till Strategidagen

Hej!

Vi är glada att meddela att du är en av dem som fått en plats under Strategidagen 2021. Nu är det dags att definitivt boka in klockan 13-16 den 25 mars i kalendern!

Här har vi sammanfattat det du behöver veta inför dagen – lägg gärna en minut på att läsa igenom informationen så att du får ut mesta möjliga av eventet.

Intresset för att delta under Strategidagen har varit stort, och på grund av att vi har ett begränsat antal platser under våra workshops så har vi tyvärr inte haft möjlighet att ta in alla som anmält intresse.

Under årets Strategidag sätter vi fokus på projektkultur och ledarskap som medel för att uppnå lyckade resultat i byggprojekt. Vi ser fram emot en intensiv eftermiddag med många intressanta inspel, diskussioner och förslag som konkret ska bidra till en ännu bättre projektkultur inom svenska byggprojekt. Du som deltagare har valts ut på grund av din nuvarande eller tidigare roll inom byggprojekt, och vi behöver dina erfarenheter, perspektiv och förslag för att kunna gå från ord till handling!

Förbered gärna ditt deltagande genom att se de två webbinarier som IQ Samhällsbyggnad anordnade i samarbete med Boverket och CMB under hösten 2020 – de ger en bra bild av nuläget, och en bra grund för fortsatta diskussioner kring hur vi tillsammans kan jobba för en positiv utveckling.

Information om Strategidagen och länkar till webbinarierna hittar du här →

Programmet uppdateras löpande, och inbjudan med möteslänk får du samma vecka som eventet hålls.

Med vänliga hälsningar,
CMB i samarbete med IQ Samhällsbyggnad och Boverket

Så här förbereder du dig:

  • Strategidagen kommer att genomföras via Zoom – ladda ner den kostnadsfria appen till din dator →
  • Logga in i god tid så att du vet att tekniken fungerar – vi startar prick kl 13.00
  • Strategidagen är en workshop och du kommer att behöva ha kamera och mikrofon igång.
  • Se till att du har pålitlig uppkoppling, sitter på en lugn och tyst plats där du inte blir störd, samt har god belysning så att du syns väl i bild.
  • Då platserna i workshopen är eftertraktade ber vi dig meddela i god tid om du får förhinder från att delta. Detta så att vi hinner erbjuda din plats till någon på reservlistan.