• Namn Organisation
  • Totalt 0 deltagare

Nu är det snart dags ...

För två veckor sedan skickade vi ut en bekräftelse till dig som fått en deltagarplats under årets Strategidag. Eventet hålls torsdagen den 25 mars kl 13-16, och formatet blir av naturliga skäl digitalt i år. Men det hindrar oss inte från att mötas, diskutera, lära av varandra och tänka nytt – snarare tvärtom!

För att du ska få ut mesta möjliga av Strategidagen vill vi att du lägger några minuter på att läsa igenom informationen nedan. Kika gärna även in på det uppdaterade programmet (varje sektion i programmet går att vika ut med v-symbolen till höger för mer info) – vi presenterar bland annat deltagarna i panelen och ett poddinslag med Amanda Eklund, som sedan 2019 driver podcasten Samhällsbyggnadskvinnor.

Fokus på projektkultur och ledarskap

Som vi tidigare berättat så kommer fokus under Strategidagen ligga på projektkultur och ledarskap som medel för att uppnå lyckade resultat i byggprojekt. Vi ser fram emot en intensiv eftermiddag med många intressanta inspel, diskussioner och förslag som konkret ska bidra till en ännu bättre projektkultur inom svenska byggprojekt. Du som deltagare har valts ut på grund av din nuvarande eller tidigare roll inom byggprojekt, och vi behöver dina erfarenheter, perspektiv och förslag för att kunna gå från ord till handling!

Inspiration!

Förbered gärna ditt deltagande genom att se de två webbinarier som IQ Samhällsbyggnad anordnade i samarbete med Boverket och CMB under hösten 2020 – de ger en bra bild av nuläget, och en bra grund för fortsatta diskussioner kring hur vi tillsammans kan jobba för en positiv utveckling.

Information kring Strategidagen samt länkar till webbinarierna hittar du här →

Det praktiska

Själva inbjudan får du samma vecka som eventet hålls. Den innehåller all information du behöver för ditt deltagande, dvs en Zoom-länk till själva eventet, samt länkar till de digitala arbetsytor ni kommer att använda under de två workshoparna.

Så här förbereder du dig:

  • Strategidagen kommer att genomföras via Zoom – ladda ner den kostnadsfria appen till din dator →
  • Logga in i god tid så att du vet att tekniken fungerar – vi startar prick kl 13.00
  • Strategidagen är en workshop och du kommer att behöva ha kamera och mikrofon igång.
  • Sitt gärna vid en stor skärm om du har möjlighet, eftersom du kommer att behöva ha ett zoom-fönster och ett fönster med digital arbetsyta öppna samtidigt. (Att delta via mobil går inte!)
  • Se till att du har pålitlig uppkoppling, sitter på en lugn och tyst plats där du inte blir störd, samt har god belysning så att du syns väl i bild.

Då platserna i workshopen är eftertraktade ber vi dig meddela i god tid om du får förhinder från att delta. Detta så att vi hinner erbjuda din plats till någon på reservlistan.

Med vänliga hälsningar,
CMB i samarbete med IQ Samhällsbyggnad och Boverket

Praktisk information

  • Datum: Torsdag den 25 mars 2021
  • Tid: Klockan 13:00 till 16:00 · Lägg till i kalender
  • Plats: Digitalt format (Zoom)
  • Kostnad: Kostnadsfritt