Nu är det dags för oss i branschen att skapa en positiv utveckling! Bristande engagemang och motivation i svenska byggprojekt leder till omfattande fel, brister och skador i byggandet. Kostnaden för detta är 100 miljarder kronor per år. Detta vet vi – idag ska vi tillsammans diskutera HUR vi kan arbeta med projektkultur och ledarskap för att ändra på detta.

I det här mejlet finns allt du behöver för att vara förberedd inför och delta under Strategidagen. Läs igenom och gör den bifogade övningsuppgiften i god tid.

Datum och tid

Torsdagen den 25 mars klockan 13 – 16

Zoom-länk för att delta

Vi sänder Strategidagen via Zoom – följ denna länk för att delta: https://zoom.us/j/99682121630

(Meeting ID: 996 8212 1630)

Att tänka på när det gäller Zoom

  • Under dagen kommer ni att arbeta i mindre grupper. För att öka interaktionen och samarbetet vill vi att ni har ljud och kamera på under hela workshoppen.
  • Testa gärna länken innan vi ses då du kan behöva ladda ner zoom-appen (ladda ner den här).
  • Sitt gärna vid en större skärm för att få ut så mycket som möjligt av workshoppen.
  • Det fungerar tyvärr inte att delta via Zoom-appen på din mobil. Detta på grund av att vi ska arbeta tillsammans och behöver kunna se varandra och arbeta i en digital arbetsyta samtidigt. Mobilens skärm är för liten.

Digital arbetsyta: Mural

Under eftermiddagens två workshoppar kommer ni att anteckna era synpunkter och förslag på post-it-lappar i en digital arbetsyta som kallas mural. Varje grupp har en egen mural för respektive workshop.

Observera att Microsoft Explorer inte fungerar bra med Mural – använd hellre Edge, Chrome, Firefox eller Safari!

Klicka på denna länk för workshop #1 →

Klicka på denna länk för workshop #2 →

Kom igång med Mural

Har du inte använt Mural tidigare? Ingen fara! Vi lär oss tillsammans.

För att du som deltagare ska få ut så mycket som möjligt av gruppdiskussionerna är det viktigt att du tar dig några minuter före eventet och sätter dig in i hur Mural fungerar. Inför workshoppen har du en uppgift att fullfölja. Vi har gjort en kort instruktionsfilm som visar hur du går in i muralen för workshop #1 och lägger in en liten presentation av dig själv i din grupp. När du gjort det kan du stänga ner muralen igen (din presentation sparas automatiskt), och så ses du och de andra i din grupp där igen på torsdag!

Praktisk information

  • Datum: Torsdag den 25 mars 2021
  • Tid: Klockan 13:00 till 16:00 · Lägg till i kalender
  • Plats: Digitalt format (Zoom)
  • Kostnad: Kostnadsfritt