Forskningsansökan, nytt partnerskap och spännande aktiviteter!

Här hos oss bubblar det av aktiviteter – våra kunskapsgrupper är i full gång, och kalendern fylls på med spännande event. Vi är glada över att ha välkomnat en ny partner till vårt nätverk, och fler partnerskap är på horisonten.

Tack för att du är en del av cmb – tillsammans skapar vi en dynamisk och givande gemenskap!

Ledarskapsdagen

Välkomna till cmb:s Ledarskapsdag 2024, a chance to pick your brain tillsammans med andra samhällsbyggare! I år blir det både konst och ömsinta övningar – ett sätt att stärka din inre resa på vägen mot det vänliga och värdiga ledarskapet! Vi utvecklar oss inom neuroestetik – det senaste inom ledarskap utifrån forskning.
(Biljettsläpp för icke-partner sker i början av mars)

Anmäl dig nu! →

Ny partner – Vestia!

Vestia är ett Mölndalsbaserat byggbolag som erbjuder totalentreprenad och är specialiserade på samverkan och partnering. De konstruerar hållbara bostäder, skolor, äldreboenden, kontor, och fritidsanläggningar med unik expertis och närhet till Göteborgs hemmamarknad.

Läs mer →

Forskningsansökan

Cmb är stödjer och förmedlar kontakten med forskare vid Chalmers för att främja evidensbaserad kunskap inom ledarskap och management inom samhällsbyggnadssektorn. Kontakta oss gärna för samarbete och forskningsfinansiering.

Läs mer →

Säkra din plats!

Utforska en värld av spännande lärande och nätverkande under våra event! Platserna försvinner snabbt, så se till att anmäla dig nu för att säkra din plats och inte missa chansen att delta i de aktiviteter som verkligen fångar ditt intresse.

Se kommande aktiviteter →

Utforska våra partners framgångsrika projekt

White Arkitekter

Nodi i Nya Hovås är en banbrytande fem våningar hög träbyggnad, där hållbarhet sätts i första rummet. Med Nodi har Next Step Group och White Arkitekter tillsammans velat visa på möjligheterna att skapa högkvalitativ träarkitektur som uppfyller framtidens krav på en modern byggnad.

  • Sveriges Arkitekter Västra Götalands arkitekturpris 2023
  • Göteborgs bästa byggnadsverk 2022
  • Dezeen Award för bästa kontorsbyggnad 2021


(Foto Åke E:son Lindman)

Läs mer →

Bengt Dahlgren

GoCo Health Innovation City, ett innovationskluster för hälsa i världsklass. Bengt Dahlgren är med på flera olika hörn av detta enorma projekt, från miljöcertifiering till projektering av installationer i byggnaderna såväl som klimat- och energiberäkningar.

Läs mer →