Bli Guldpartner på Ledarskapsdagen

Ledarskapsdagen är cmb:s största årliga evenemang, där vi samlar samhällsbyggnadssektorn och akademin i Västsverige för att lära nytt, diskutera, mötas och knyta nya kontakter. I år genomför vi dagen tillsammans med Byggföretagen.

Nu kan din organisation bli Guldpartner i samband med Ledarskapsdagen den 26 maj – och efterföljande jubileumsfest!

Årets konferenstema är "Hoppfull framtid i en hopplös tid". Under en heldag fokuserar vi på vikten av ett ledarskap som inger hopp, mod och drivkraft att förändra i denna turbulenta och osäkra tid.  Vi lyfter fram berättelserna som hjälper chefer och ledare i samhällsbyggnadssektorn att staka ut riktningar för organisation och medarbetare. Vi riktar oss även till dem som är unga och nya i arbetslivet för att ge inspiration och riktning när framtiden känns osäker och riskfylld.

Länk till program och anmälan →

2023 är också året då cmb fyller 25 år och det firar vi med ett festligt kvällsarrangemang då vi även gör ett försök att sia in i framtiden...! Vad har vi åstadkommit och vad har vi klarat att ta oss igenom om ytterligare 25 år – år 2048?

Årets Ledarskapsdag kommer att hållas på Brewhouse i Göteborg.

Vårt Guldpartnererbjudande​

Till er som vill sponsra Ledarskapsdagen med 10 000 kronor erbjuder vi: ​

  • Möjlighet att visa upp er organisation genom en kort film (ca 1 min) som visas på storskärm inför föredrag och andra aktiviteter på scenen – både under dagens konferens och kvällens jubileumsfest. Ta chansen att positionera er genom att visa upp ett aktuellt projekt, innovativa arbetssätt, nya karriärmöjligheter eller annat som är aktuellt för er just nu. Tänk bioreklam! ​
  • Plats för företags-rollup eller liknande under Ledarskapsdagen och kvällen, placerad för bra synlighet i lokalen eller i entrén. ​
  • Er organisations namn och logotyp exponeras under rubriken ”Guldpartners för Ledarskapsdagen 2023” i de inbjudningar vi gör inför Ledarskapsdagen samt på ​eventets webbsida.
  • Nyhet på cmb:s webb, Linkedinsida (>3000 följare) och nyhetsbrev (>6000 prenumeranter) där vi lyfter fram dagen och våra Guldpartners.
  • 3 rabatterade biljetter till Ledarskapsdagen och efterföljande jubileumsfest.
​Intresserad?

Kontakta oss snarast för att hinna vara med i nästa utskick!

Carina Bohm, vd/verksamhetsledare
Carina.bohm@cmb-chalmers.se, 072-229 32 59

Kristin Östling, marknads- och kommunikationschef ​
kristin.ostling@cmb-chalmers.se, 073-814 26 97