Publicerad den 4 juli 2024

Vi önskar er en glad sommar!

Med sommaren i antågande vill vi ta tillfället i akt att önska er en underbar och avkopplande sommartid!

Vi är nyligen hemkomna från Almedalsveckan!  Dagarna där var fyllda med intressanta samtal och mycket ny kunskap och inte minst inspiration. Roligt att vi också kunnat hjälpa till att lyfta fram våra partner i samtalen. Tack för att ni deltog och delade med er av värdefull kunskap. Om dagarna var intressanta så var de också intensiva och väl hemma på fredagsnatten var vi alla väldigt trötta.

Vi kan också se tillbaka på en intensiv vår. Luncher, frukostar och prakademiska timmar har varit välbesökta. Hoppas att ni alla delar med er av möjligheten att delta till era kollegor. Vi blir bara bättre om vi är tillräckligt många som utvecklar oss.

Den 18 april var det dags för årets huvudmannaråd, tillfället på året då alla partnerorganisationer har möjlighet att få insyn i och tycka till om vår verksamhet. För oss är er närvaro extra viktig för att stämman ska vara beslutsmässig, så boka redan nu in 10 april nästa år! Extra tack vill Vestia och Göteborgs stad för inspirationen kring hur ni jobbar med ert partnerskap i er organisation.

Samma dag som huvudmannarådet rullade Ledarskapsdagen av stapeln. Den var välbesökt och vi fick utöka antalet platser flera gånger och tänka till kring hur vi skulle få plats på ett bra sätt. Roligt också att ni som deltog har gett oss bra betyg på dagen, men också värdefulla insikter för hur vi kan utvecklas ännu mer. Vi kommer att släppa de första biljetterna i början av oktober till Ledarskapsdagen 2025. Temat för 2025 är ”Att leda utan att vara chef”. Med det vänder vi oss till alla som är projektledare och liknande. Håll utkik och säkra er plats – det kommer att bli en dag för att fylla på med motivation, kunskap och många härliga kontakter.

För att bli en ännu starkare sektor och för att ligga i framkant vill jag ge er ett boktips inför sommarens läsdagar. Passa på att läsa  Schibboleteffekten : ledarskap, konsten och människans ansvar (inbunden) av Julia Romanovska. Den bok som vi byggde vår ledarskapsdag kring nu i våras. Boken handlar om hur vi kan utvecklas som ledare, öka lönsamheten och fokusera på rätt saker. En annorlunda ledarskapsbok som kommer att ge många tankar och reflektioner. Ge dig själv en chans att bli en ännu bättre ledare!

Ta vara på sommaren för att ladda batterierna och njuta av välförtjänt vila och tid med nära och kära.
Tack för ert förtroende och ert stöd.

Vi ser fram emot att återuppta vårt samarbete med förnyad energi och entusiasm när hösten närmar sig.

Ha en underbar sommar!

Önskar Carina Bohm, Joakim Forsemalm och Malin Sörensen