Publicerad den 20 maj 2024

Ses vi i Almedalen?

Vi är glada att kunna meddela att vi kommer att delta i Almedalsveckan, Sveriges största politiska och samhällsdebatterande mötesplats! Vi ser fram emot att nätverka och utbyta idéer med andra aktörer inom samhällsbyggnadssektorn.

– De viktigaste frågorna för oss att diskutera är ledarskap och management kopplat till innovation i branschen, klimatutmaningar samt säkerhet på våra byggarbetsplatser. Vi vill också möta er som är intresserade av det akademiska perspektivet och den forskning som bedrivs inom dessa områden. Hur man hittar forskare och finansiering kan vara andra intressanta ämnen där vi gärna deltar i samtalet, säger Carina Bohm, vd på cmb.

Rundabordssamtal under Almedalsveckan

En av höjdpunkterna under veckan är våra rundabordssamtal. Tisdagen den 25 juni håller vi två viktiga diskussioner på Business Arena (Supper, Strandgatan 9, Visby). Kl. 13.30-13.55 diskuterar vi "Cirkularitet inom fastighets- och byggbranschen", och kl. 14.20-14.50 följer en diskussion om ledarskap "Vilket ledarskap tar samhällsbyggnadsbranschen framåt?". Ingen biljett krävs för att delta, så vi välkomnar alla intresserade att komma och ta del av samtalen.

Vi ser fram emot en vecka fylld av meningsfulla samtal och nya möten. Vill du boka en tid för att samtala? Kontakta oss nedan!

Vi ses i Almedalen!

Carina Bohm

VD/verksamhetsledare

072-229 32 59 carina.bohm@cmb-chalmers.se LinkedIn

Joakim Forsemalm

Forsknings- och utvecklingsansvarig

070-686 54 19 joakim.forsemalm@cmb-chalmers.se LinkedIn

Malin Sörensen

Kommunikations- och eventansvarig

073-044 34 22 malin.sorensen@cmb-chalmers.se LinkedIn