Publicerad den 1 november 2023

cmb goes sthlm!

I en tid där mycket är både tungt och komplext är det viktigt med en utvecklad förmåga att se vart vi är, eller kan vara, på väg. Med framsyn som utgångspunkt bjuder vi in till en rolig och spännande eftermiddag i Stockholm den 6 december. Programmet är snart klart - men markera redan nu datumet i kalendern. Vi kör i gång kl. 15 och avslutar efter lite mingel kl. 18.

Förutom att lyssna och titta på delresultatet från ett av våra forskningsprojekt, lokaliserat på  Chalmers och just på temat framsyn inom arkitektpraktiken - kommer vi att få inspel från flera av våra partners. Kom och lyssna till bland annat RISE, Alecta fastigheter och Jernhusen, som alla berättar om projekt och perspektiv på framtiden! Dessutom kommer vi att presentera ett par nya partnerföretag, men vilka det är... håller vi på tills dess!

→Anmäl dig här!