Publicerad den 18 oktober 2023

Guldhuskvällen i bilder

Tack för att du kom och firade med oss!

En minnesvärd kväll utspelade sig torsdagen den 12 oktober när Guldhuskvällen ägde rum i de smyckade lokalerna på Akademiska hus. Julia Engberg utmärkte sig som årets unga ledare inom samhällsbyggnad, en välförtjänt utmärkelse för hennes enastående insatser.  Studenter från DCPM Chalmers belönades för sina examensarbeten, som utmärkte sig med sina imponerande arbete som kommer att gagna branschen på många sätt.

– Det är svårt att sammanfatta den härliga atmosfären och alla hjärtliga hyllningar från Guldhuskvällen. Det blev verkligen en magisk kväll, säger Malin Sörensen, kommunikations- och eventansvarig på cmb.

Kvällen blev ännu mer minnesvärd med den generösa välgörenhetsauktionen, där en vacker tavla målad av Ida Näslund och signerad av Nils van der Poel auktionerades ut till förmån för Drottning Silvias barnsjukhus. Tack vare engagemanget skänktes hela 12 000 kr, och tavlan får nu en hedersplats hos Rikard Hansson på H2 Entreprenad.

Stefan Hyttfors besökte även evenemanget och bjöd på en fascinerande framtidsspaning som knöt samman kvällen väl.

Sist men inte minst fick även cmb fick stå i rampljuset under 25-årsfirandet. Det blev en kväll som inte bara firade nuet, utan även gav oss en glimt av det som har format oss till det vi är idag.

Foto: Stefan Hollertz

Vill du ta del av bilderna från kvällen? Ladda ner bilder här →

Vem förtjänar att lysa på scenen under Guldhuset 2024?

Guldhuset är en möjlighet att hylla exceptionella prestationer och inspirerande ledarskap.

Har du en kollega, chef, kund, partner eller någon annan person i ditt nätverk som verkligen har utmärkt sig? Nu är chansen här att ge dem den uppmärksamhet de förtjänar!

Nominera din kandidat till Guldhuset 2024 här →