Publicerad den 13 oktober 2023

Guldhuset 2023 till Julia Engberg

Ett stort grattis till Julia Engberg från Liljewall, som utmärkt sig som en enastående ung ledare inom samhällsbyggnad.

Cmb delar varje år ut utmärkelsen Guldhuset till en ung ledare inom offentlig eller privat sektor som utmärkt sig som en god och framgångsrik ledare inom samhällsbyggnad. Detta året gick priset till Julia Engberg, Studiochef och Ljustekniker på Liljewall.

– Många imponerande kandidater från hela samhällsbyggnadssektorn är med och tävlar – det har varit en tuff match, säger Kicki Björklund, Guldhusjuryns ordförande.

Tillsammans med cmb:s vd Carina Bohm överräckte Kicki Björklund diplom tillsammans med en klimatsmart blombukett till vinnaren.

– Det är en ära att mina kollegor och min arbetsgivare har valt att nominera mig! Men också att mina närmsta medarbetare har varit med mig på resan och skapat denna möjlighet, säger Julia Engberg. I mitt ledarskap har jag lärt mig att vara en aktiv lyssnare, och jag anser att detta är en avgörande faktor för framgång. Jag vill också betona vikten av det multidisciplinära arbetet. Vi har flera projekt inom området framför oss och en spännande utvecklingsresa att genomföra som jag ser mycket fram emot.

Juryns motivering

"Årets vinnare av Guldhuset får priset för sitt varma, deltagande och uppmuntrande ledarskap. För att vara en enande kraft, för att med engagemang och uppfinningsrikedom utveckla både medarbetarna och affären. Det hållbara samhällsbyggandet är en självklar del som vår vinnare både lever och lär. Arbetar alltid proaktivt och uppmuntrat sina medarbetare att utvecklas, ge det lilla extra och att våga prova nya sätt. Vår vinnare tänker alltid helhet och arbetar aktivt för ett multidiciplinärt teamarbete där var och en genom sin expertis får möjlighet att bidra och lära av andra."

Vem förtjänar att lysa på scenen under Guldhuset 2024?

Guldhuset är en möjlighet att hylla exceptionella prestationer och inspirerande ledarskap.

Har du en kollega, chef, kund, partner eller någon annan person i ditt nätverk som verkligen har utmärkt sig? Nu är chansen här att ge dem den uppmärksamhet de förtjänar!

Nominera din kandidat till Guldhuset 2024 här →