Publicerad den 30 juni 2023

Möt cmb:s nya kommunikatör och eventansvariga

Vi välkomnar vår nya kollega Malin Sörensen, som startar sin tjänst som kommunikatör och eventansvarig på cmb efter sommarsemestern.

Hej Malin – och välkommen! Vill du berätta lite om dig själv och din nya roll på cmb?

– Mitt namn är Malin Sörensen och till hösten kliver jag med stor förväntan in som kommunikatör och eventansvarig på cmb dynamisk prakademi! Jag ser fram emot att skapa meningsfullt och engagerande innehåll med en kreativ mix.

 – Tidigare har jag arbetat både på marknadsbyrå och internt med varumärkesbyggande aktiviteter. Med ödmjukhet och nyfikenhet är jag peppad på att lära mig en ny bransch med fokus på samhällsnytta. Det är otroligt inspirerande att vara en del av detta dynamiska team och jag ser fram emot den spännande resa vi har framför oss, där vi stärker cmb:s närvaro och ökar medvetenheten tillsammans med våra partnerorganisationer för att nå nya höjder. Vi ses till hösten!