Publicerad den 19 juni 2023

Och nominerade till Guldhuset 2023 är ...

Vi har fantastiska unga ledare i samhällsbyggnadssektorn! Med utmärkelsen Guldhuset lyfter vi varje år fram dessa förebilder.

Vi har stora gemensamma samhällsutmaningar som kräver ett modernt ledarskap och förmågan att se frågorna ur nya perspektiv.  Unga idag har nya kompetenser och betonar andra värden än de traditionella. Dessa vill vi ta vara på för att tillsammans utveckla sektorn. De nominerade har visat goda exempel på ledarförmågor genom omställnings- och/eller utvecklingsarbete i sin företag, organisationer, genom projekt eller processer, internt såväl som externt. De nominerade är ett gott föredöme och har stor potential till fortsatt utveckling som ledare!

Juryarbetet har precis inletts och under midsommarveckan presenterade vi de femton kandidaterna på vår Linkedin-kanal! Efter semestern kommer vi att berätta vilka de fyra finalisterna för året blir.

Anmälan till vår guldkantade fest är öppen, läs mer om firandet här!