Publicerad den 30 maj 2023

Ledarskapsdagen 2023 - vilken succé!

Ur besöksutvärderingen Ledarskapsdagen 2023:

"Stort tack. Går tillbaka mer hoppfull och energifylld till jobbet på måndag. Lite fjärilseffekt alltså!"

Målet med årets Ledarskapsdag var att inge hopp, mod och drivkraft att leda i en turbulent och osäker tid. Och enligt kommentarerna i den utvärdering som deltagarna fyllde i efter dagen så lyckades vi!

Vi är många som framöver kommer att lyssna på hårdrock med lite nya öron, som fått en kanske lite jobbig insikt om att vi människor varken säger vad vi tänker, vet vad vi känner eller gör som vi säger, som inser att gårdagens flyt inte är framtidens framgång, och som inser att det faktiskt är goda nyheter att "Framtiden" är död!

Vi vill tacka alla som deltog - både på scen, i publiken och som aktiva bakom kulisserna. Ett extra varmt tack till Byggföretagen som vi genomförde denna dag tillsammans med och till vår eminenta fotograf, Anders Nicander. Se bilder från dagen här nedan.