Publicerad den 17 mars 2023

Vi ses på Construction Summit!

Genom vårt samarbete med Bonnier media tar vi plats ute i landet med ledarskaps- och managementfrågorna för samhällsbyggnadssektorn. I sommar samarbetar vi i Almedalen kring klimatledarskapsfrågan, men redan nu i mars medverkar Joakim Forsemalm och Carina Bohm under Construction Summit, byggbranschens mötesplats för vilken cmb är en partner.

- I en osäker tid känns det viktigt att mötas, prata och förstå varandras utmaningar och hur vi kan arbeta framåt tillsammans. cmb:s fokus på ledarskap och management bidrar med viktiga perspektiv i en tid där vi gärna springer snabbt mot lösningarna.  Vi hoppas med vår närvaro i sammanhang som Construction summit kunna föra diskussionerna lite tillbaka till oss som ledare, ett lite mer inåtblickande perspektiv kanske, säger Carina Bohm, VD på cmb.

Vid sidan av nedanstående tre programpunkter möter du oss vid Hub 6 i utställningslokalen . Vi ses 28 mars i Stockholm!

11.15-11.45
Vilka trender har betydelse på lång sikt? Carina Bohm spanar mot framtiden tillsammans med Christian Petterson på Neste, Anders Sjöman vid Centrum för Näringslivshistoria, Anita Aspegren på IQ Samhällsbyggnad och Martin Lundbergh på Expandia moduler.

Carina medverkar också under eftermiddagen i podden Hela kedjan, som spelas in under Construction summit.

15.15-15.45
Joakim Forsemalm leder ett rundabords-samtal på temat Organisation och ledarskap i en digital värld, där bland andra personer från våra partner Krook & Tjäder och Installatörsföretagen ingår. Samtalet spelas in och kan höras som podd i efterhand.