Publicerad den 20 juni 2022

Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart ...

Inledningen på Astrid Lindgrens Sommarvisa är för oss mer aktuell än någonsin, ur flera aspekter. Vi har verkligen satt fart på CMB under våren och försommaren och snart är det dags att njuta av lediga dagar och av de ljusa sommarnätterna, mycket välförtjänt.  

Vår egen utveckling och tillväxtresa går fort framåt och det känns verkligen som att vi under det första halvåret av 2022 har lagt en fin grund för fortsatt positiv utveckling av CMB.  

Vi växer med nya partner, nya samarbeten och nya möjligheter i våra erbjudanden. Hösten ser mycket intressant ut med nya spännande projekt och inte minst ny grafisk profil. Vi lyckades även skydda namnet PRAKADEMI hos PRV. Tillsammans ska vi nu fylla vår prakademi med praktiskt och akademiskt innehåll.  

Men nu är det dags att sätta fart på sommaren och först ut är midsommarfirandet! Tack alla för ert fina engagemang i våra gemensamma projekt, kunskapsgrupper, nätverksträffar och alla möjligheter till ny kunskap och utökade affärer, se nu till att använda sommaren till återhämtning och ta vara på stunderna som ger ny energi.  

Varma sommarhälsningar önskar vännerna på CMB!