Publicerad den 31 maj 2022

CMB Master Thesis Award 2022

CMB Master Thesis Award 2022 gick till Victor Pantzar, Jingjing Zheng och Simon Kvarnsund.

Ömsom sol och ömsom regn utanför fönstren, men på Chalmers var det idel soliga leenden när det var dags för utdelningen av årets CMB Master Thesis Award. Stipendiet delas ut till de två bästa examensarbetena gjorda av studenter på masterutbildningen Design and Construction Project Management.

Efter en intensiv dag med redovisningar inför kurskamrater, släkt och vänner, företagsrepresentanter, lärare och handledare var det lättade och glada studenter som äntligen kunde pusta ut med ett glas bubblande cider. I och med redovisningen av exjobben är utbildningen klar och för de allra flesta är det nu dags att pröva vingarna i arbetslivet.

Vi på CMB önskar er alla lycka till och hoppas att ni kommer att besöka oss på våra event och likande även framöver – nu som representanter för branschen. Ett varmt tack vill vi rikta till våra tre stundentrepresentater, Daniel Påsse, Jingjing Zheng och Nikolina Bolvede för ert engagemang i CMB:s arbete i kunskapsgrupper, styrgrupper och er hjälp vid event och seminarier. Vi kommer att sakna er!

Utmärkelsen för det bästa examensarbetet gick till Jingjing Zheng för sitt arbete med titeln:  Managing Unsolvable Tensions in Sustainability Transition. Läs Jingjings uppsats → 
Andrapris gick till Victor Pantzar och Simon Kvarnsund för arbetet med titeln: Hinders and solutions in regard to the environmental impact from construction transports. Läs Simons & Victors uppsats →

Stort grattis till er tre och till alla andra talangfulla och ambitiösa studenter!

Lättade och glada DCPM-studenter efter avslutade exjobbsredovisningar.

Tack till CMB:s studentråd, Daniel Påsse, Jingjing Zheng och Nikolina Bolvede.