Publicerad den 5 oktober 2021

Nu har vi seminarier på plats igen!

Vi är många som under det senaste året längtat efter att kunna träffas och nätverka – nu finns möjligheten igen! CMB har under 2020 och första halvan av 2021 erbjudit digitala sändningar av våra frukostar och byggluncher, men sedan september kan vi återigen erbjuda ett begränsat antal deltagare på plats på våra seminarier. Vi behåller även möjligheten att delta på distans för dem som föredrar att se de digitala sändningarna.

Hittills har vi hunnit med två seminarier med denna form – en bygglunch den 21 september där Christian Sandblom höll ett föredrag på temat "Indirekt ledarskap – att leda genom andra", och ett frukostseminarium den 1 oktober där Sara Brorström och Alexander Styhre presenterade ett forskningsprojekt som kartlagt utmaningar kring samverkansorganisationer i stadsutvecklingsprojekt.

Samtliga seminarier hålls numera på A Working Lab vid Sven Hultins Plats 5 på Chalmersområdet.

Nästa bygglunch hålls tisdagen den 19 oktober, och kommer att handla om ledarskap i stora byggföretag och balansgången mellan modernt relationsinriktat ledarskap och affären.