Publicerad den 7 juli 2021

Bästa exjobben på 3 x 3 minuter!

Sex studenter vid Chalmers masterprogram Design and Construction Project Management (DCPM) belönades i år med stipendiet CMB Master Thesis Award för sina examensarbeten. Nu presenterar studenterna sina arbeten i varsin film - ett utmärkt tillfälle för alla inom samhällsbyggnadsbranschen att på bara tre minuter få koll på det senaste inom Construction Management!

Årets vinnare är:

Ida Johansson och Sofia Mellgren med masteruppsatsen The Role of Municipalities in Construction Logistics for Sustainable Cities – A study to research the prerequisites of effective construction logistics with a municipality perspective

Anton Avest och Emma Wahlfridsson med Using a sustainable business model for implementing a PED concept in terms of balancing excess heat on a district level – Case study on the district Lilla Bommen, Gothenburg

Maja Sjöstedt och Rebecka Strutz med Improving the process of setting environmental requirements in urban development projects – A case study of Älvstranden Utveckling’s work in three projects.

CMB Master Thesis Award delas varje år ut till de bästa examensarbetena inom ämnet Construcion Management. Förutom ett diplom får studenterna motta ett stipendium på 5000 kronor per person.

För mer information, kontakta Kristin Östling, marknads- och kommunikationschef på CMB.