Publicerad den 8 juni 2021

Tre tips för unga ledare

I år tilldelades Pernilla Thessén, Head of Business Area X på Tyréns, CMB:s ledarskapsutmärkelse Guldhuset. Vi intervjuade Pernilla efter prisceremonin och i filmen nedan delar hon med sig av sina tankar kring vad som krävs av samhällsbyggnadsbranschens ledare idag och i framtiden, och ger tre tips till unga personer i branschen som är intresserade av ledarskap.

Juryns motivering: "För sitt tillitsfulla, lösningsfokuserade och prestigelösa ledarskap, som lotsat både medarbetare och ledning rätt bland digitaliseringens grynnor och skär i en tid av ständig förändring. Mottagaren av Guldhuset 2021 har visat att nyfikenhet, framåtanda och en tydlig strategi, i kombination med lyhördhet och fokus på individer, skapar värden som överskrider ambitiöst satta mål."