Publicerad den 3 juni 2021

Vinnare av Master Thesis Award 2021

I början av juni fick sex studenter på Chalmers masterprogram Design and Construction Project Management (DCPM) en glad överraskning när de belönades med CMB Master Thesis Award. Stort grattis till årets vinnare Maja Sjöstedt och Rebecka Strutz, Anton Avest och Emma Wahlfridsson samt Ida Johansson och Sofia Mellgren!

CMB Master Thesis Award delas varje år ut till de bästa examensarbetena inom ämnet Construcion Management. Förutom ett diplom får studenterna motta ett stipendium på 5000 kronor per person. Tidigare år har stipendiaterna brukat presentera sina examensarbeten under festliga former för lärare, vänner och familj. Detta år har vi på grund av pandemirestriktioner fått ändra på detta upplägg – förhoppningsvis på ett sätt som kommer att göra studenternas arbeten och de resultat de fått fram ännu mer tillgängliga för branschen. De vinnande examensarbetena kommer inom kort att presenteras i tre korta filmer här på CMB:s webb och även på LinkedIn – missa inte chansen att lyssna på det senaste inom construction management!

Sofia Mellgren och Ida Johansson belönades för examensarbetet "The Role of Municipalities in Construction Logistics for Sustainable Cities"