Publicerad den 7 maj 2021

Filmat seminarium: Vinster med det ritningslösa bygget

Se det filmade seminariet där projektledare för digitala arbetssätt på Byggstyrning, Johannes Ris, berättade om projekt Celsius i Uppsala där ritningar och traditionella arbetssätt har valts bort till förmån för att implementera helt digitala flöden och processer.

I november 2020 blev kontors- och labbyggnaden Celsius i Uppsala färdig - ett byggprojekt som utmanat branschen genom att helt driva produktionen utifrån BIM-modellen. Bygget har belönats med första pris i tävlingen "Building SMART Awards" i kategorin Produktion. Under frukostseminariet pratade Johannes att om resan från idé till implementering och vilka vinster detta har medfört.

Johannes presentation: Vinster med ritningslöst bygge→

Utskrift av mötets chat →