Publicerad den 26 januari 2021

Carina Bohm blir ny vd/verksamhetsledare för CMB

Foto på Carina Bohm

Foto: Peter Bartholdsson

Carina arbetar idag som förvaltningschef för Bygg och Miljöförvaltningen i Strömstads kommun och har tidigare bland annat varit vd för Actea Consulting AB. Hon har bred erfarenhet från uppdrag som projektledare, verksamhetsutvecklare och managementkonsult, framför allt inom offentlig verksamhet med koppling till samhällsbyggnad. Carina är också ordförande i Lean Forum Sverige sedan 2018.

– Med sitt lyhörda ledarskap och sin erfarenhet av att arbeta branschövergripande känner vi att Carina Bohm är helt rätt i rollen som vd/verksamhetsledare för CMB. Med nya perspektiv och erfarenhet av att arbeta med både digitalisering och Lean, verksamhets- och organisationsutveckling, ledarskap och medarbetarskap kommer hon att ta det unika samverkansforum som CMB är till nästa nivå, säger Kicki Björklund, styrelseordförande i CMB.

– Jag ser framemot att få vara med på CMB:s fortsatta resa med stor entusiasm. Jag vill kunna bidra med min person och mina erfarenheter för att tillsammans med styrelse och medarbetare utveckla verksamheten, säger Carina Bohm.

Carina tillträder sin nya tjänst den15 februari 2021 och kommer att arbeta ca 20 procent fram till 1 juni då tjänsten övergår till 100 procent.