Publicerad den 21 juni 2020

Ansök till CMB:s mentorprogram 20/21

Mentorprogrammet 2019/2020 blev ju som allt annat påverkat av Coronapendemin, men kunde ändå genomföras tack vare påhittiga och engagerade mentorpar. Hur formerna för programmet kommer att bli höst vet vi inte i nuläget, men att programmet är populärt och uppskattat av både mentorer och studenter vet vi genom svaren vi fått in på den enkät som skickades ut för ett par veckor sedan.

Har du några års erfarenhet av samhällsbyggnadssektorn och intresserad av att dela med dig av dina erfarenheter till en student som går sista året på masterprogrammet DCPM på Chalmers - tveka inte att anmäla dig som mentor. Anmälan ör redan öppen, även om vi inte har de exakta datumen för kommande program klara än.

Ansökan för mentorer →

Ansökan för studenter →