Publicerad den 28 april 2020

3 av 35 talanger har gått CMB:s traineeprogram

Skärmavbild från Fastighetsnytts webb.            Foto: Stefan Jellheden

När Fastighetsnytt listar 35 talanger under 35 år har tre av dem gått CMB:s och GR:s gemensamma traineeprogram Framtidens Samhällsbyggare. De tre är Sofia Dalbert, Anna Wetterberg och Jessica Ingelsbo Albaeus.

– Det är verkligen glädjande att flera av dessa lysande stjärnor fått sin skolning i Framtidens Samhällsbyggare. Vi gratulerar Sofia, Anna och Jessica som kommer från tre olika årgångar av programmet, säger Bengt Christensson, vd på CMB och grundare av traineeprogrammet.

Han fortsätter:
– Det är alla tre utmärkta personer men inte unika bland de omkring 90 traineer som genomgått de sex omgångarna av traineeprogrammet. Alla har samma kvaliteter och kommer att bidra till att utveckla samhällsbyggnadssektorn från sina positioner inom privat och offentlig verksamhet.

Se hela  listan med talanger på Fastighetsnytts webb