Publicerad den 11 december 2019

Sjunde omgången av Framtidens samhällsbyggare på gång

Vår Nöjd kundmätning visar att våra partner är mycket nöjda med att kunna erbjuda ett traineeprogram. Våra utvärderingar av programmet Framtidens Samhällsbyggares tidigare omgångar visar också att de unga som deltagit har blivit viktiga medarbetare i sina företag och organisationer och bidragit till utvecklingen både internt och externt.

Traineeprogrammet är en utmärkt möjlighet att utveckla såväl  unga talanger som redan är anställda som nyrekrytering från universitet och högskolor. Vi berättar gärna mer och delar med oss av andras erfarenheter från programmet.

Senast i början av januari behöver vi få reda på ditt intresse för nästa omgång om startar i september 2020. Vill du veta mer så kontakta bengt.christensson@cmb-chalmers.se  eller gå in på www.framtidenssamhällsbyggare.se