Publicerad den 12 november 2019

Guldhusvinnare Årets unga VD 2019

När ledarskapssajten Motivation.se delade ut utmärkelsen Årets unga VD gick priset till 2018 års Guldhusvinnare, Petter Bengtsson, Zynka Group. Roligt att fler ser Petters potential, tycker vi och gratulerar varmt!

Så här löd motiveringen:
”Årets Unga VD har med stor energi byggt upp en företagskultur där man tar tillvara på varje medarbetares utvecklingspotential och samtidigt bevarar en stark sammanhållning när bolaget växer. Med en tydlig vision och vilja att genom innovation och kreativitet förändra en traditionstung bransch leder pristagaren ett företag som på ett hållbart sätt driver på samhällsutvecklingen. Framtiden är redan här, och Årets Unga VD vet att den innebär oändliga möjligheter.”

Läs mer om priset här →