Publicerad den 3 oktober 2019

Ny projektledare för Framtidens Samhällsbyggare

I höst välkomnar vi Helene Stensson på GR som är ny projektledare för traineerna i Framtidens Samhällsbyggare. Hur känns det här Helene?

– Jag ser väldigt mycket fram emot att vara en del av detta spännande och välfungerande traineeprogram som nu drivs för 6:e året i rad. Jag brinner för samverkansfrågor och kompetensförsörjning och vet att samhälle, utbildning och arbetsliv behöver jobba tillsammans för att öka förståelsen för varandras verksamheter kring just detta.

– Deltagarna i programmet får en unik breddning och erfarenhet med sig som framför allt bygger på just samverkan. Mina andra uppdrag i branschspecifika kompetensråd i Göteborgsregionen har givit mig ett brett nätverk som jag tror kan vara till nytta i mitt nya uppdrag. Det ska bli jätteroligt!