Publicerad den 14 juni 2019

"Ett himla ståhej" för Guldhusvinnaren!

Lugnet har åter lagt sig för årets Gulhusvinnare, Klara Jonsson, på Urbainsta stad. När vi kommer på besök har precis diplomet fått en hedersplats på kontoret i Göteborg.

Hur har tiden efter prisutdelningen varit?

– Det har varit ett himla ståhej! Många gratulationer, lyckönskningar och glada tillrop från mitt nätverk. På LinkedIn spred sig nyheten supersnabbt och redan samma dag fick jag glada reaktioner från London där jag har jobbat i många år. Så det har inneburit att jag har återupptagit kontakten med fantastiska människor som jag inte har pratat med på länge. Dessutom har priset lett till nya kontakter. Många har fått upp ögonen för oss som företag och blivit nyfikna på vad vi gör.

– Sedan har det också föranlett många intressanta diskussioner kring ledarskap i samhällsbyggnadsbranschen med kollegor som jag jobbar nära i vardagen, exempelvis i projekt Hisingsbron på Trafikkontoret. Sammanfattningsvis - en riktig energiboost!