Publicerad den 4 juni 2019

De gjorde de bästa exjobben!

Fredrik Nilsson, Abubakar Khatry, Mohammed Abdu, Naska Abbassi, Nikolina Sekulic och Bengt Christensson. Saknas på bilden gör Anna Sundelin. Foto: Anders Deros

Årets CMB Master Thesis Award för bästa examensarbeten inom DCPM- och IPM-programmen gick i år till: Nikolina Sekulic och Naska Abbassi, Abubakar Khatry och Mohammed Abdu samt Anna Sundelin. Stort grattis till er alla och bra jobbat!

Diplom och prispengar delades ut i samband med exjobbskonferensen på Chalmers den 29 maj. Ett 40-tal intressanta och välgjorda arbeten som studenterna genomfört under sitt sista läsår presenterades. Värd för prisutdelningen var som vanligt Fredrik Olsson, ordförande i CMB:s utbildningsutskott. Ett tack för väl utfört arbete och en blomma fick även Martine Buser, programansvarig för de båda masterprogrammen.

Slutligen tackades även Ellen Brandt, Linnéa Lundblad och Nikolina Sekulic för sitt stora engagemang i CMB:s studentråd. Vi kommer att sakna er i höst!

Nu önskar vi alla våra studenter en härlig sommar och lycka till framöver!