Publicerad den 13 december 2018

God jul och gott nytt år!

Bara en arbetsvecka kvar av detta år...

2018 var året då CMB firade 20 år genom att ge ut en bok om ledarskapets förändring sedan slutet av 90-talet, ta fram en filmtrailer ihop med författaren Carina Lindberg Glavå, arrangera 3 gästföreläsningar för samhällsbyggnadsstudenter med tidigare Guldhusvinnare och festa loss med över hundra av er som är aktiva i CMB under vår jubileumsfest.

Inför 2019 ser vi fram emot ännu mer febril aktivitet i våra tematiska grupper då hela fyra nya är under uppbyggnad inom innovation, byggandets logistik, agila arbetssätt och partnering. Dessutom har kommunikationsgruppen startat upp ett eget fördjupningsområde kring hur kommunikation kan hjälpa till att effektivisera våra byggprocesser.

Vi önskar er alla en god jul och ett härligt nyårsfirande så ses vi igen den 7 januari 2019!