Publicerad den 26 november 2018

Framtidens samhällsbyggare på VARM

VARM, arbetsmarknadsmässan för samhällsbyggare på Chalmers, var i år mycket välbesökt och många tog chansen att höra mer om traineeprogrammet Framtidens samhällsbyggare.

I montern fanns både projektledare och flera av traineerna som började programmet nu under hösten. Ett antal tidigare traineer dök också upp under dagen då de nu stod som representanter i sina hemföretags montrar. Kära återseenden och intressanta diskussioner med studenter som funderar på att söka programmet i vår.

Tjänsterna för omgång 6 av traineeprogrammet (start sep 2019) kommer att annonseras ut under perioden 11 februari till 8 mars 2019. Tillhör du något av CMB:s partnerföretag och ännu inte anmält intresse att delta i nästa omgång så finns det fortfarande tid att komma med!

Kontakta projektledare lena.sjostrand@goteborgsregionen.se, 0707-61 52 12

Mer info om programmet finns på www.framtidenssamhallsbyggare.se

Se film och bilder från VARM-dagen nedan.