Publicerad den 9 oktober 2018

Platzer första företag till "skuggningen"

Stöd våra studenter – låt dem skugga era projektledare!

Med satsningen "Skugga en projektledare" vill vi hjälpa studenter som vill lära känna branschens men som ännu inte hunnit skapa sig ett eget nätverk. Framför allt är det våra internationella studenter som upplever det utmanande att få in en fot i svenska företag. Genom att under att under par tillfällen under våren få skugga en projektledare (eller motsvarande funktion), vill vi hjälpa dem med detta.

Nu söker vi därför projektledare i din organisation som vill delta i initiativet. Våra ambitiösa studenter går första året på mastersprogrammet DCPM (Design and Construction Project Management) på Chalmers.

Platzer har just anmält en av sina medarbetare – stort tack! Vilket företag blir nummer två?

Vill du veta mer om skuggningen, kontakta lars.bankvall@cmb-chalmers.se