Publicerad den 10 september 2018

Professor Christian Koch dubbelt prisad

Christian KochProfessor Christian Koch, avdelningen för Construction Management vid Chalmers, är medförfattare till en bok som vunnit Kurslitteraturpriset 2018 hos förlaget Studentlitteratur. Boken ”Arbete och Välfärd”, redigerad av Åke Sandberg, Stockholms Universitet, är en av tre vinnare av priset, där Christian Koch skrivit tillsammans med Per Sederblad, Malmö Högskola. Kapitlet heter ”Byggbranschen – modell i kniptång mellan globalisering, migration och tudelad arbetsmarknad”.  

Christian har också tilldelats CIOB Award for the Best Paper on Innovation and Sustainability vid 34th Annual ARCOM Conference i Belfast nu i september. Utmärkelsen dels mellan Nina Koch-Ørvad, Christian Koch and Thomas Berker för skriften "Murmuration as Metaphor for Sustainability Innovation Processes".

Grattis Christian!