Publicerad den 23 mars 2018

Tyck till om social hållbarhet på Business Arena

Vi fortsätter vår gemensamma satsning på Business Arena tillsammans med KTH, LTH och Malmö universitet även i år.

Gemensamt temat för i år är sociala hållbarhet och först ut är mässan i Göteborg den 10 april. I montern tar vi reda på vilket område besökarna anser viktigast att prioritera för att skapa social hållbarhet. Kom och säg ditt hjärtas mening genom att satsa ett antal miljoner!

Vi bjuder även på seminarier i form av fördjupningar i både Göteborg, Malmö och Stockholm. I Göteborg kommer Carl de fine Licht, forskare på RISE,  att berätta om sin forskning om hur man mäter sociala hållbarhet. Moderator är CMB:s vd Bengt Christensson och han har även bjudit med sig Åsa Swahn, chef Urban planering på på Älvstranden utveckling.